Veluwe Actief 

Uitgeverij Gelderland

Prijs: Gratis 


Overzicht afhaalpunten

Doorbladerbare
versie 2016


Mediakit

Een handzaam en overzichtelijk boekje met een uitgebreid overzicht van attracties en activiteiten in de Noord-Veluwse gemeenten Apeldoorn, Epe, Heerde, Hattem, Oldebroek, Elburg en Nunspeet. Maar ook fiets- en wandeltochten, tips voor overnachtingen, eet- en uitgaangsgelegenheden en vele kortingsbonnen zijn opgenomen in dit gratis boekje in broekzakformaat. 

Uitvoering: 148 pagina’s, paperback.

Veluwe Actief is gratis te verkrijgen bij vele recreatie-en horecagelegenheden in de genoemde gemeenten op de Noordoost-Veluwe. Zie voor een lijst met afhaalpunten de link hiernaast. Bedrijven, instellingen en winkeliers die belangstelling hebben om het boekje ook gratis aan te bieden aan hun klanten, leden of bezoekers kunnen - zolang de vooraad strekt - gratis een bundel boekjes op komen halen bij Uitgeverij Gelderland BV, Hoofdstraat 143 in Epe.

Het boekje kunnen we u ook gratis toesturen. U betaalt alleen de verzendkosten. (Bij 1 exemplaar bedragen deze 2,60 euro).

Heeft u tips over activiteiten of andere wetenswaardigheden? Wilt u adverteren in deze uitgave? Meld het via info@uitgeverijgelderland.nl of bel 0578-629061. 

 

Deel op Social Media