Page 3 - Veluwe Actief Krant
P. 3
VA-KRANT INHOUD | 3
|
| Colofon
Uitgeverij Gelderland | Hoofdstraat
143 | 8162 AE Epe | 0578 - 629 061 info@uitgeverijgelderland.nl | www.uitgeverijgelderland.nl Eerlijke, heerlijke streekgerechten 4
Muz
iek Jazz: yes! 6 Muziek 8 De Regio Centraal 9 Hobby & Vrije Tijd 14 De Top 5 van... 16 Het is oorlog jongen 18 Hobby & Vrije Tijd 20 Mens & Werk 22 Bedrijfsnieuws 26 Agenda 10 Mens & Werk Luisteren, veel luisteren 24 De Regio Centraal Heerde op de schop FSC-papier
FSC-papier
Deze krant va
t van Uitge
verij Gelderland is,
Deze krant van Uitgeverij Gelderland is,
net als de andere uitgaven van het bedrijf
andere uitg
aven van het bedrijf,
net als de andere uitgaven van het bedrijf,
gedrukt op milieuvriendelijk FSC-papier uit
milieuvrien
delijk FSC-papier uit verantwoord beheerde bossen. Deze editie van de VA-Krant verschijnt in de gemeenten Epe en Heerde
Deze editie van de VA-Krant verschijnt in de gemeenten Epe en Heerde
Redactie of adverteren in de volgende VA-Krant? Neem vandaag nog cont
teren in de volgend
e VA-Krant? Neem vandaag nog contact op met Ton Brands. Of mail: veluweactief@uitgeverijgelderland.nl “De beste prijs-kwaliteitverhouding biedt Veluws Eethuis Wis-
“De beste prijs-kwaliteitverhouding biedt Veluws Eethuis Wis-
sel.” Vriend én culinair specialist Gerard zei het vol trots, alsof
culinair specialis
t Gerard zei het vol trots, alsof
sel.” Vriend én culinair specialist Gerard zei het vol trots, alsof
hij zelf in de keuken staat bij de sfeervolle eetgelegenheid in het
euken staat bij de
sfeervolle eetgelegenheid in het
hij zelf in de keuken staat bij de sfeervolle eetgelegenheid in het
Eper buurtschap. “Ze zouden gemakkelijk het dubbele kunnen
p. “Ze zouden g
emakkelijk het dubbele kunnen
hij zelf in de keuken staat bij de sfeervolle eetgelegenheid in het
Eper buurtschap. “Ze zouden gemakkelijk het dubbele kunnen
vragen voor de gerechten die ze serveren. Heerlijk!” We kennen
gerechten die ze
serveren. Heerlijk!” We kennen
ragen voor de gerechten die ze serveren. Heerlijk!” We kennen
vragen voor de gerechten die ze serveren. Heerlijk!” We kennen
meer goede restaurants in Epe, maar het etablissement van
taurants in Epe
, maar het etablissement van
vragen voor de gerechten die ze serveren. Heerlijk!” We kennen
meer goede restaurants in Epe, maar het etablissement van
Bertus Stijf neemt een bijzondere plaats in. Dat ligt grotendeels
mt een bijzondere
plaats in. Dat ligt grotendeels
ertus Stijf neemt een bijzondere plaats in. Dat ligt grotendeeaan de gedreven eigenaar, die niets liever wil dan zijn gasten ge-
aan de gedreven eigenaar, die niets liever wil dan zijn gasten ge-
lukkig maken door het eten dat hij opdient en door het creëren
or het eten dat
hij opdient en door het creëren
lukkig maken door het eten dat hij opdient en door het creëren
van een geheel eigen sfeer. We zijn dan ook blij dat Bertus Stijf
igen sfeer. We zi
jn dan ook blij dat Bertus Stijf
van een geheel eigen sfeer. We zijn dan ook blij dat Bertus Stijf
chef-kok Hugo Vriezen van Princess Hotels opvolgt en vanaf
Vriezen van Pri
ncess Hotels opvolgt en vanaf
chef-kok Hugo Vriezen van Princess Hotels opvolgt en vanaf
augustus het recept in deze Veluwe Actief-krant gaat verzorge
cept in deze Velu
we Actief-krant gaat verzorgen. U kunt dus binnenkort rekenen op recepten van eerlijke, heer-
U kunt dus binnenkort rekenen op recepten van eerlijke, heer-
lijke streekgerechten én op een uitgebreid artikel over visie en
echten én op een
uitgebreid artikel over visie en
lijke streekgerechten én op een uitgebreid artikel over visie en
drijfveren van deze bijzondere Epenaar.
n van deze
bijzondere Epenaar.