Page 3 - Veluwe Actief Krant
P. 3

VA-KRANT INHOUD  |  3 
| 
| Colofon 
Uitgeverij Gelderland | Hoofdstraat 
143 | 8162 AE Epe | 0578 - 629 061  info@uitgeverijgelderland.nl | www.uitgeverijgelderland.nl Eerlijke, heerlijke streekgerechten 4  
Muz
iek Jazz: yes! 6  Muziek 8  De Regio Centraal 9  Hobby & Vrije Tijd 14  De Top 5 van... 16  Het is oorlog jongen 18  Hobby & Vrije Tijd 20  Mens & Werk 22   Bedrijfsnieuws 26  Agenda 10  Mens & Werk Luisteren, veel luisteren 24  De Regio Centraal Heerde op de schop FSC-papier 
FSC-papier 
Deze krant va
t van Uitge
verij Gelderland is, 
Deze krant van Uitgeverij Gelderland is, 
net als de andere uitgaven van het bedrijf
 andere uitg
aven van het bedrijf, 
net als de andere uitgaven van het bedrijf, 
gedrukt op milieuvriendelijk FSC-papier uit 
 milieuvrien
delijk FSC-papier uit verantwoord beheerde bossen. Deze editie van de VA-Krant verschijnt in de gemeenten Epe en Heerde 
Deze editie van de VA-Krant verschijnt in de gemeenten Epe en Heerde 
Redactie of adverteren in de volgende VA-Krant? Neem vandaag nog cont
teren in de volgend
e VA-Krant? Neem vandaag nog contact op met Ton Brands. Of mail: veluweactief@uitgeverijgelderland.nl “De beste prijs-kwaliteitverhouding biedt Veluws Eethuis Wis- 
“De beste prijs-kwaliteitverhouding biedt Veluws Eethuis Wis- 
sel.” Vriend én culinair specialist Gerard zei het vol trots, alsof 
culinair specialis
t Gerard zei het vol trots, alsof 
sel.” Vriend én culinair specialist Gerard zei het vol trots, alsof 
hij zelf in de keuken staat bij de sfeervolle eetgelegenheid in het 
euken staat bij de
 sfeervolle eetgelegenheid in het 
hij zelf in de keuken staat bij de sfeervolle eetgelegenheid in het 
Eper buurtschap. “Ze zouden gemakkelijk het dubbele kunnen 
p. “Ze zouden g
emakkelijk het dubbele kunnen 
hij zelf in de keuken staat bij de sfeervolle eetgelegenheid in het 
Eper buurtschap. “Ze zouden gemakkelijk het dubbele kunnen 
vragen voor de gerechten die ze serveren. Heerlijk!” We kennen 
gerechten die ze
 serveren. Heerlijk!” We kennen 
ragen voor de gerechten die ze serveren. Heerlijk!” We kennen 
vragen voor de gerechten die ze serveren. Heerlijk!” We kennen 
meer goede restaurants in Epe, maar het etablissement van 
taurants in Epe
, maar het etablissement van 
vragen voor de gerechten die ze serveren. Heerlijk!” We kennen 
meer goede restaurants in Epe, maar het etablissement van 
Bertus Stijf neemt een bijzondere plaats in. Dat ligt grotendeels 
mt een bijzondere
 plaats in. Dat ligt grotendeels 
ertus Stijf neemt een bijzondere plaats in. Dat ligt grotendeeaan de gedreven eigenaar, die niets liever wil dan zijn gasten ge- 
aan de gedreven eigenaar, die niets liever wil dan zijn gasten ge- 
lukkig maken door het eten dat hij opdient en door het creëren 
or het eten dat 
hij opdient en door het creëren 
lukkig maken door het eten dat hij opdient en door het creëren 
van een geheel eigen sfeer. We zijn dan ook blij dat Bertus Stijf 
igen sfeer. We zi
jn dan ook blij dat Bertus Stijf 
van een geheel eigen sfeer. We zijn dan ook blij dat Bertus Stijf 
chef-kok Hugo Vriezen van Princess Hotels opvolgt en vanaf 
Vriezen van Pri
ncess Hotels opvolgt en vanaf 
chef-kok Hugo Vriezen van Princess Hotels opvolgt en vanaf 
augustus het recept in deze Veluwe Actief-krant gaat verzorge
cept in deze Velu
we Actief-krant gaat verzorgen. U kunt dus binnenkort rekenen op recepten van eerlijke, heer- 
U kunt dus binnenkort rekenen op recepten van eerlijke, heer- 
lijke streekgerechten én op een uitgebreid artikel over visie en 
echten én op een 
uitgebreid artikel over visie en 
lijke streekgerechten én op een uitgebreid artikel over visie en 
drijfveren van deze bijzondere Epenaar.
n van deze
 bijzondere Epenaar.
























   1   2   3   4   5